Продолжи традицијата на маскенбал за Бадник

Продолжи традицијата на маскенбал за Бадник во кафулињата и рестораните во Тетово.

Најмалите пак, со песната „Бадњабаба“ собирајќи дарови, го најавија христовото раѓање.