“Пролетен салон” – колективна изложба на ликовни уметници од Тетово

Здружението на ликовни уметници на град Тетово организираше ревијална колективна изложба “Пролетен салон”, која се одржа во просториите на Уметничката галерија. Беа изложени 36 дела, во областа на сликарство, вајарство, графика, графички дизајн и фотографија.

Данијела Билбилоска