Прослава на Водици во тетовските села


Notice: Undefined variable: args in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 371

Сегменти од чинот на спуштање на светитот крст во речните води и црковните базени.