ПРОФЕСИОНАЛЕЦ ќе биде прикажана на сцената во Тетово

Едно од најголемите дела на Душан Ковачевиќ – ПРОФЕСИОНАЛЕЦ ќе биде прикажана на сцената во Центарот за култура „Иљо Антески Смок” во Тетово. Премиерата на оваа урнебесна тажна комедија, во режија на Саше Серафимовски, е закажана за утре, 9 јуни, во 20:00 ч. Актерската игра ќе биде збогатена со визуелен и аудио дизајн.