Размена на култури со повеќе земји од Европа преку изложба на фотографии

Размена на култури со повеќе земји од Европа преку изложба на фотографии. Основното училиште „Лирија“ беше домаќин на гости од неколку земји, како дел од проект на Еразмус плус програмата, наречен „дигитални ученици“.