Реакција на О.К. ВМРО ДПМНЕ – Тетово

ВМРО ДПМНЕ со осуда за пречекот на косовската претседателка со билборди само на албански јазик.Членовите на Советот на Општина Тетово од редовите на ВМРО ДПМНЕ денес на прес конференција го осудија вчерашниот начин за пречек на косовската претседателка, кога Општината постави билборди за добредојде само на албански јазик.