Регионална средба на Комисијата за локална самоуправа на ВМРО-ДПМНЕ

Во просториите на Општинскиот комитет Брвеница беше одржана регионална средба на Комисијата за локална самоуправа на ВМРО-ДПМНЕ со цел размена на искуства и идеи со цел поефикасна работа и реализација на проектите ветени во изборните програми, како и подобро справување на локалната самоуправа со негативните ефекти од глобалната економска и енергетска криза.