„Саем за кариера 2022“ – Универзитет на Југоисточна Европа

На Универзитетот на Југоисточна Европа се одржа 15-тиот „Саем за кариера 2022“ во организација на Центарот за кариера.

Саемот е настан кој обединува голем број компании, организации и институции со студенти и лица кои бараат работа.

Данијела Билбилоска