Сакаме мирно решавање на проблемите – повторно протест на пожарникарите


Notice: Undefined variable: args in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 371

Одговорот на општината за минатиот протест на тетовските пожарникари бил дека нивните барања треба да ги исполни државата. пожарникарите и денес на мирен протест во кругот на територијалната противпожарна единица во тетово. Велат сакаат мирно решавање на проблемите.