СДСМ : Тетово ќе добие модерен спортски центар 

Дарко Богатиновски, член на СДММ, денес на прес конференција во близина на Спортскиот центар истакна дека на Тетово му недостасува парк и спортски центар, бидејќи постоечкиот е во приватна сопственост. СДСМ во својата програма за локалните избори предвидува изградба на нов модерен спортски центар.