Се подготвува отворена гала премиера за „Талија“

Со отворена гала премиера пред пошироката јавност ќе се претстави „Талија“ документарниот филм посветен на тетовското драмско студио изработен под покровителство на Музеј на тетовски крај.  Гала премиерата е закажана за 2 јуни, петок во Центарот за култура во Тетово со бесплатен влез.

Премиерата е закажана за во 20 часот

Данијела Билбилоска