Снежана Стојановска-Жана од Интегра во посета на Џепчиште

Носителката на советничката листа од партијата Интегра, Снежана Стојановска-Жана, во рамки на предизборната кампања беше во посета на населеното место Џепчиште каде што оствари средба со дел од жителите, кои со години наназад мака мачат со недостигот на вода.