Советот на општина Тетово денес одржа продолжение на последната седница

Откако беше прекината 14-тата седница на Советот на Општина Тетово, која се држа на 28 април, се одржа нејзино продолжение. Од обемниот дневен ред поминати биле само 11 точки, а за останатите 24 советниците расправаа денес.

На предложениот дневен ред имаше 28 точки, но дел од нив беа повлечени, а на предлози на советниците беа додадени уште неколку.

Данијела Билбилоска