СПОРТСКИ ПРЕГЛЕД


Notice: Undefined variable: args in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 371

Спортски преглед на К&М ТВ со Павле Симовски.

Преглед на сите спортски настани од Полошкиот регион, секој понеделник во 17:30 и 22:30 часот.

Спортски преглед #01 – 24.02.2020
Изјави: Фисник Нухи (ФК Ренова), Јетон Беќири (ФК Струга Трим Љум), Стојмир Урошевиќ (ФК Тетекс), Ардиан Имери (ФК Дрита), Антонио Илиески (ФК Тиквеш), Димитрије Вучески (КК Тетекс), Владимир Костовски (КК Тетекс), Сашо Костовски (КК Мега Баскет Прилеп).

Спортски преглед #02 – 02.03.2020
Изјави: Ернест Ѓока (ФК Шкендија), Наџи Шенсој (ФК Македонија ЃП), Дејан Савески (ФК Љуботен), Енџи Шерифи (ЖФК Шкендија), Ангела Зафироска (ЖФК Љуботен), Марко Стошиќ (ОК Универзитет Тетово), Кристијан Ристески (ОК УГД Штип), Станислав Бојчески (КБК  The Strongest Macedonia – Тетово).

Спортски преглед #03 – 09.03.2020
Изјави: Бујар Исљами (ФК Ренова), Арѓент Гафури (ФК Ренова), Александар Васоски (ФК Вардар), Мирче Блажески (ФК Тетекс), Леонард Калаба (ФК Тетекс), Алмин Смајовиќ (ФК Братство Влазними – Скопје), Славчо Марковски Чаве (КК Тетекс), Крсте Вапски (КК Тетекс), Милан Ристовски (ЖОК Бами Кор), Бејтула Емини (ЖОК Ускана – Кичево).

Спортски преглед #04 – 16.03.2020
Гостин: Стојмир Урошевиќ (Спортски директор на ФК Тетекс)

Спортски преглед #05 – 23.03.2020
Гостин: Славчо Марковски Чаве (Претседател на КК Тетекс)

Спортски преглед #06 – 30.03.2020
Гостин: Далибор Спасовски (Атлетичар)

Спортски преглед #07 – 06.04.2020
Гостин: Дејан Симовски (тренер на ОК Универзитет Тетово)

Спортски преглед #08 – 13.04.2020
Гостин: Филип Здравески (Спортски новинар)

Спортски преглед #09 – 20.04.2020
Гостин: Дарко Савески (тренер на SV DJK Stödtlen Германија)

Спортски преглед #10 – 27.04.2020
Гости: Панче Ќумбев (Претседател на Синдикат на фудбалери), Мирослав Атлески (тренер на Hasle Løren IL Норвешка)

Спортски преглед #11 – 04.05.2020
Гостин: Петар Јовановски (Претседател на Одбојкарска Федерација на Македонија)

Спортски преглед #12 – 11.05.2020
Гости: Елена Трајчевска (Евро Тип Спортски Обложувалници), Жарко Столески (Спортски вљубеник од Лондон)

Спортски преглед #13 – 18.05.2020
Гостин: Ивица Радоњиќ (тренер млади категории ФК Љуботен)
Изјави: Зоран Карановиќ (ОФМ), Дејан Симовски (ОК Универзитет Тетово), Славчо Марковски Чаве (КК Тетекс)

Спортски преглед #14 – 25.05.2020
Гостин: Мила Сотировска (одбојкарка ЖОК Вардар)
Изјава: Стојмир Урошевиќ (ФК Тетекс)

Спортски преглед #15 – 01.06.2020
Изјави: Бујар Исљами (ФК Ренова), Фисник Нухи (ФК Ренова), Борче Мирчевски (ФК Тетекс)

Спортски преглед #16 – 08.06.2020
Изјави: Александар Васоски (ФК Вардар), Панче Ќумбев (СФМ)

Спортски преглед #17 – 15.06.2020

Спортски преглед #18 – 22.06.2020

Спортски преглед #19 – 29.06.2020
Гостин: Александар Пишовски (Школа за голмани “Пишовски”)

Спортски преглед #20 – 06.07.2020
Изјава: Славчо Марковски – Чаве (КК Тетекс)

Спортски преглед #21 – 13.07.2020
Изјава: Муамед Сејдини (ФФМ)

Спортски преглед #22 – 20.07.2020
Изјави: Иљами Исени (ФК Вардар Форино), Бујар Исљами (ФК Ренова), Вљерим Исени (ФК Гостивар), Бирол Топчиу (ФК Гостивар)

Спортски преглед #23 – 27.07.2020
Изјави: Борче Мирчевски, Стојмир Урошевиќ, Ивица Јованоски, Марјан Билбилоски, Мирослав Јованоски, Зоран Трпковски (сите ФК Тетекс)

Спортски преглед #24 – 03.08.2020

Спортски преглед #25 – 10.08.2020

Спортски преглед #26 – 17.08.2020

Спортски преглед #27 – 24.08.2020
Изјави: Бујар Исљами (ФК Ренова), Александар Таневски (ФК Академија Пандев), Ивица Јованоски (ФК Тетекс), Боби Стојкоски (ФК Кораб), Зоран Трпковски (ФК Тетекс)

Спортски преглед #28 – 31.08.2020
Изјави: Бирол Топчиу (ФК Гостивар), Ивица Јованоски (ФК Тетекс)

Спортски преглед #29 – 07.09.2020
Изјави: Игор Ангеловски (селектор на Македонија), Стефан Ристовски (Македонија ‘А’), Илија Несторовски (Македонија ‘А’), Висар Муслиу (Македонија ‘А’), Благоја Милевски (селектор на Македонија У-21), Славчо Георгиевски (ФК Тетекс), Сузана Синадиноска (ЖФК Љуботен), Јулија Живиќ (ЖФК Љуботен)

Спортски преглед #30 – 14.09.2020
Гостин: Драган Стојчевски (боди билдинг и фитнес)

Спортски преглед #31 – 21.09.2020
Изјава: Ернест Ѓока (ФК Шкендија)

Спортски преглед #32 – 28.09.2020

Спортски преглед #33 – 05.10.2020
Изјава: Ернест Ѓока (ФК Шкендија), Сузана Синадиноска (ЖФК Љуботен), Јулија Живиќ (ЖФК Љуботен)

Спортски преглед #34 – 07.10.2020
Гостин: Славчо Георгиевски (тренер на ФК Тетекс)
Изјави: Игор Ангеловски (селектор на Македонија), Горан Пандев (капитен на Македонија), Егзон Бејтулаи (Македонија ‘А’), Стефан Спировски (Македонија ‘А’), Влатко Стојановски (Македонија ‘А’), Благоја Милевски (селектор на Македонија У-21), Давор Здравковски (капитен на Македонија У-21), Димитар Митровски (Македонија У-21)

Спортски преглед #35 – 12.10.2020
Гости: Дејан Савески (капитен на ФК Љуботен), Славчо Марковски – Чаве (Претседател на КК Тетекс)
Изјави: Игор Ангеловски (селектор на Македонија), Дарко Чурлинов (Македонија У-21), Јани Атанасов (Македонија У-21), Ивица Радоњиќ (секретар на ЖФК Љуботен)

Спортски преглед #36 – 19.10.2020
Изјави: Славчо Георгиевски (ФК Тетекс), Медина Емини (ЖФК Шкендија), Славчо Ѓорѓијоски (ЖФК Деспина), Драгана Костова (ЖФК Деспина), Сузана Синадиноска (ЖФК Љуботен), Ангела Зафироска (ЖФК Љуботен), Зоран Златковски (ЖФК Каменица Саса), Елена Панеска (ЖФК Каменица Саса), Илир Вела (ОК Шкендија), Акик Ферати (ОК Лирија)

Спортски преглед #37 – 26.10.2020
Изјави: Ернест Ѓока (ФК Шкендија), Ратко Достаниќ (ФК Работнички), Дејан Лескароски (ФК Вардар Форино), Петар Џигероски (ФК Велешта), Александар Михајловски (ФК Љуботен), Амир Велиу (ФК Беса Добри Дол), Башким Љама (ФК Беса Добри Дол)

Спортски преглед #38 – 02.11.2020

Спортски преглед #39 – 09.11.2020
Изјави: Ернест Ѓока (ФК Шкендија), Бујар Исљами (ФК Ренова), Боби Стојковски (ФК Кораб), Коста Богоевски (ФК Тетекс), Сузана Синадиноска (ЖФК Љуботен), Славчо Марковски – Чаве (КК Тетекс)

Спортски преглед #40 – 16.11.2020
Изјави: Игор Ангеловски (селектор на Македонија), Карел Волајд (селектор на Естонија), Акик Ферати (ОК Лирија), Дарко Ангеловски (ОК Универзитет Тетово), Сузана Синадиноска (ЖФК Љуботен), Енџи Шерифи (ЖФК Шкендија)

Спортски преглед #41 – 23.11.2020
Изјави: Ерсел Дико (ФК Арсими), Енџи Шерифи (ЖФК Шкендија), Ангела Зафироска (ЖФК Љуботен), Јулија Живиќ (ЖФК Љуботен), Илија Мандаров (ЖФК Скопје 2014)

Спортски преглед #42 – 30.11.2020

Спортски преглед #43 – 07.12.2020
Изјави: Ернест Ѓока (ФК Шкендија), Славчо Георгиевски (ФК Тетекс), Сафет Мифтари (ФК Дрита), Петар Џигероски (ФК Велешта), Акик Ферати (ОК Лирија), Оливер Андовски (ОК Пробиштип)

Спортски преглед #44 – 14.12.2020
Изјави: Драгољуб Јовановски (ЖФК Љуботен), Ќатип Османи (ФК Ренова), Славчо Георгиевски (ФК Тетекс), Дејан Лескароски (ФК Вардар Форино), Предраг Стерјоски (КК Тетекс), Мико Голубовиќ (КК Битола Медика Карта), Акик Ферати (ОК Лирија), Игор Манасов (ОК Пробиштип)

Спортски преглед #45 – 21.12.2020

Спортски преглед #46 – 08.02.2021
Изјави: Крсте Вапски (КК Тетекс), Стефан Теофиловски (КК Тетекс), Горан Андреевски (КК Партизан ВС), Илир Вела (ОК Шкендија), Небојша Бреѓан (ЖФК Љуботен), Сенада Муратовиќ (ЖФК Љуботен), Шптим Кучи (ЖФК Шкендија), Димитрије Билбиловски (ФК Тетекс), Александар Аврамовски (ФК Тетекс), Среќко Мисајловски (ФК Тетекс), Даниел Радески (ФК Тетекс), Зоран Трпковски (ФК Тетекс)