Спорт

  

Иницијатива за создавање спортско друштво Љуботен

Иницијативата е со цел да се здружат сите спортско-рекреативни друштва кои дејствуваат под името љуботен во Тетово во една целина.

 

Во Тетово се одржаа државни натпревари во одбојка

Во салата на ОУ „Гоце Делчев“ во Тетово денес се одржаа државни натпревари во одбојка, во женска конкуренција. Се натпреваруваа

 

Ракометарите на последни подготовки пред ЕП 2022 во Унгарија

Ракометната репрезентација на Македонија ги започна финалните подготовки пред настапот на Европското првенство во Унгарија. Нашата репрезентација на 03.01 и