Стартува новата скијачка сезона на Попова-Шапка

Утре официјално стартува новата скијачка сезона на Попова-Шапка. Од раководството на Центарот велат дека се е подготвено. Ски – лифтовите и жичниците ќе работат од 8:45 до 15:30.

Оваа скијачка сезона ќе има промена во цената на дневните ски билтети.

Данијела Билбилоска