Тајм аут


Notice: Undefined variable: args in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 371

Најголемите спортски имиња од Полошкиот регион на едно место. Разговори со најзначајните спортски личност од нашиот регион, чии успеси дале огромен придонес во развојот на спортот не само во Полог, туку воопшто и во цела Македонија.
Единствено во Тајм Аут на К&М Телевизија со Павле Симовски, секој петок во 21 часот.
Реприза сабота во 12:00 часот и понеделник во 10:30 часот.

Тајм Аут С01Е01 – Жарко Ристоски (одбојка)

Тајм Аут С01Е02 – Славчо Марковски Чаве (кошарка)

Тајм Аут С01Е03 – Тони Јакимоски (фудбал)

Тајм Аут С01Е04 – Јован Спасеновски Џагула (тенис)

Тајм Аут С01Е05 – Стојмир Цоле Урошевиќ (фудбал)

Тајм Аут С01Е06 – Александар Васоски (фудбал)

Тајм Аут С01Е07 – Далибор Спасовски (атлетика)

Тајм Аут С01Е08 – Блаже Аврамовски Мато (фудбал)

Тајм Аут С01Е09 – Александар Пишовски (фудбал)

Тајм Аут С01Е10 – Горан Станковски (фудбал)

Тајм Аут С01Е11 – Горан Хаџи Иљоски Чајка (авто-мото)

Тајм Аут С01Е12 – Љупчо Перински (фудбал)

Тајм Аут С01Е13 – Ифраим Љута (атлетика)

Тајм Аут С01Е14 – Драшко Хаџи Иљоски Чајка (одбојка)

Тајм Аут С01Е15 – Јосип Бартон (фудбал)

Тајм Аут С01Е16 – Арлинд Хусеини (карате)

Тајм Аут С01Е17 – Мирко Видоески (фудбал)

Тајм Аут С01Е18 – Милан Сотироски (кошарка)

Тајм Аут С01Е19 – Платин Џеладини (кошарка)

Тајм Аут С01Е20 – Метин Далип (фудбал)

Тајм Аут С02Е01 – Стојан Ѓуроски (кошарка)

Тајм Аут С02Е02 – Бошко Блажевски (фудбал)

Тајм Аут С02Е03 – Васил Тупурковски (олимпизам)

Тајм Аут С02Е04 – Александар Новичиќ (фудбал)

Тајм Аут С02Е05 – Борис Чуприна (одбојка)

Тајм Аут С02Е06 – Бобан Јанчевски Јанкер (фудбал)

Тајм Аут С02Е07 – Јетон Беќири (фудбал)

Тајм Аут С02Е08 – Јованче Јовановски Шуко (карате)

Тајм Аут С02Е09 – Серафим Саре Вучески (фудбал)

Тајм Аут С02Е10 – Дурим Љума (одбојка)

Тајм Аут С02Е11 – Костадин Јакимоски Маровиќ (фудбал)

Тајм Аут С02Е12 – Борче Мирчевски Чварка (фудбал)

Тајм Аут С02Е13 – Драган Стојчевски (фитнес и бодибилдинг)

Тајм Аут С02Е14 – Славчо Георгиевски Тупан (фудбал)

Тајм Аут С02Е15 – Акик Ферати (одбојка)

Тајм Аут С02Е16 – Павле Симовски (атлетика)

Тајм Аут С02Е17 – Драган Митковски (фудбал)

Тајм Аут С02Е18 – Дарко и Даниел Радески (фудбал)

Тајм Аут С02Е19 – Наумче Мојсовски (ракомет)

Тајм Аут С02Е20 – Зоран Трпковски (фудбал)