Тетовецот Жарко Столески ја пренесува состојбата во Велика Британија

Тетовецот Жарко Столески веќе неколку години живее и работи во Лондон. Тој за гледачите на КМ телевизија ја пренесува состојбата со ковид 19 во Велика Британија.

Во Велика Британија од Коронавирусот до сега починаа околу 31.000 луѓе.

Powered by Live Score & Live Score App