Тетовецот Мирослав Атлески ја пренесува состојбата со Ковид-19 во Норвешка

Тетовецот Мирослав Атлески, кој во својата кариера настапуваше за Тетекс и Силекс, а во моментов е играч и помочник тренер во петтата лига на Норвешка, ја пренесува состојбата со Ковид-19 во оваа земја.