Тетово е домаќин на првиот настан Млади 20 – 24 на СДММ


Notice: Undefined variable: args in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 371

Социјалдемократската младина на Македонија во Центарот за кулура во Тетово, го организираше настанот насловен Млади 20 – 24, преку кој младите имаа можност на едно место да се соберат и да ги презентираат своите идеи, кои ќе бида преточени во програмата за млади на СДСМ.

Главна тема на настанот е претприемништвото, со цел мотивација на младите за отпочнување на свој бизнис.

На настанот присуствуваше и претседателот на СДММ Дарко Каевски.

Програмата за млади, ќе биде дел од предизборната програма на СДСМ, во пресрет на предвремените парламентарни избори закажани за 12 април.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *