Тетосќи лафоој


Notice: Undefined variable: args in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 371

Со Маја Пероска

– „Да не забраемо да зборимо тетосќи“ – емисија за тетовскиот дијалект, значењето на зборовите, потеклото и нивната употреба.