Христијан Мицкоски во посета на општина Јегуновце

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски, денес беше во посета на општина Јегуновце, каде се сретна со градоначаникот Димитар Костадиновски. Фокусот на посетата беа проектите кои биле реализирани во изминатиот период, оние кои се во тек и проекти кои се планирани во тековната година.