Шкендија и Ренова ги добија противниците во Лигата на Европа


Notice: Undefined variable: args in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 371

Квалификации за Лига на Шампиони:
Карабах (Азербејџан) – Силекс
18.08.2020, 18ч. – стадион Тофик Бахрамов, Баку (Азербејџан)

Квалификации за Лига на Европа:
Сумгајт (Азербејџан) – Шкендија
27.08.2020 – стадион Капитал Банк, Сумгајт (Азербејџан)
Алашкерт (Ерменија) – Ренова
27.08.2020 – стадион на Алашкерт, Ереван (Ерменија)
Нефчи Баку (Азербејџан) – Шкупи 1927
27.08.2020 – стадион Баксел Арена, Баку (Азербејџан)