Ќумбев и Атлески гости во Спортски преглед на К&М ТВ

Претседателот на Синдикатот на фудбалери на Македонија, Панче Ќумбев, и поранешниот фудбалер на Тетекс и Силекс, Мирослав Атлески, беа гости во Спортскиот преглед на К&М ТВ.

Ќумбев ги пренесе размислувањата и очекувањата на синдикатот за состојбата во која се најде фудбалот, а пред се фудбалерите, додека Атлески пренесе како влијае Ковид-19 на спортот и животот во Норвешка.