10 лица од тетовско го прекршиле полицискиот час во изминативе 24 часа


Notice: Undefined variable: args in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 371

10 лица од тетовско го прекршиле полицискиот час во изминативе 24 часа. Гостиварци пак ја почитуваат одлуката за ограничено движење.

Сите лица кои ја прекршиле одлуката за ограничено движење се приведени и против нив ќе бидат преземени соодветни мерки, согласно законот.

Полицијата продолжува и со контроли на луѓето околу почитувањето на одлуката за носење на заштитна опрема.

Инаку на подрчајето на Тетово се евидентирнао нови 7 лица кои се во самоизолација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *