44-ти Меѓународен меморијален турнир во одбојка “Бранко Хаџииљоски – Чајка“


Notice: Undefined variable: args in /home/kissmenada/public_html/wp-content/plugins/opt_v189srq/ark-relatedpost.php on line 371

На 29 и 30 Декември во спортската сала Борис Трајковски во Скопје ќе се одржи 44-тиот Меморијален турнир во одбојка “Бранко Хаџииљоски – Чајка“. Турнирот за прв пат се организирал во 1975 година во чест на основоположникот на одбојка и македонска одбојкарска легенда, тетовецот Бранко Хаџииљоски – Чајка.

Распоред:
29.12.2020, 18:00 ч. – Македонија – Бугарија
30.12.2020, 16:00 ч. – Македонија – Бугарија