Home

Регионални вести

Апелите за почитување на мерките не допираат до граѓаните, Гостивар погоден од короназаразата

Не стивнува ширењето на коронавирусот на гостиварското подрачје. Гостивар веќе почнува да важи за критичен регион, со брзорастечки дневни бројки

Повеќе од еден месец се запрени градежните активности за изградба на водовод за село Синичане

Повеќе од еден месец се запрени градежните активности за изградба на водовод за село Синичане. Градоначалникот на Општина Боговиње Албон

Туристичките агенции трпат големи загуби од коронакризата.

Туристичките агенции трпат големи загуби од коронакризата. Речиси сите понуди за одмор надвор од нашата земја освен Албанија им пропаднаа.

Одењето на плажа е ризик – да се почитуваат утврдените протоколи

Самото одење на плажа е ризик, а непридржувањето до утврдените препораки го зголемува тој ризик. Експертите објаснуваат дека мерките за

РЕГИОНАЛНИ ВЕСТИ

 

Апелите за почитување на мерките не допираат до граѓаните, Гостивар погоден од короназаразата

Не стивнува ширењето на коронавирусот на гостиварското подрачје. Гостивар веќе почнува да важи за критичен регион, со брзорастечки дневни бројки

 

Повеќе од еден месец се запрени градежните активности за изградба на водовод за село Синичане

Повеќе од еден месец се запрени градежните активности за изградба на водовод за село Синичане. Градоначалникот на Општина Боговиње Албон

 

Туристичките агенции трпат големи загуби од коронакризата.

Туристичките агенции трпат големи загуби од коронакризата. Речиси сите понуди за одмор надвор од нашата земја освен Албанија им пропаднаа.

 

Одењето на плажа е ризик – да се почитуваат утврдените протоколи

Самото одење на плажа е ризик, а непридржувањето до утврдените препораки го зголемува тој ризик. Експертите објаснуваат дека мерките за