Home

Регионални вести

Муслиманите го чествуваат празникот Рамазан Бајрам

Муслиманите го чествуваат празникот Рамазан Бајрам. На вчерашната утринска молитва Сабах Намаз џамиите беа отворени. Се почитуваат препораките за носење

10 лица од тетовско го прекршиле полицискиот час во изминативе 24 часа

10 лица од тетовско го прекршиле полицискиот час во изминативе 24 часа. Гостиварци пак ја почитуваат одлуката за ограничено движење.

Расте бројката на новозаразени пациенит со КОВИД 19 во тетовско.

Постојано расте бројката на новозаразени пациенит со КОВИД 19 во тетовско. Во изминатите 24 часа, пак, потврдени се нови 21

Започна асфалтирање на локален пат во гостиварско Дебреше

Во гостиварското село Дебреше започнаа работите за асфалтирање на локален пат, во должина од околу половина километар и ширина од

РЕГИОНАЛНИ ВЕСТИ

 

Муслиманите го чествуваат празникот Рамазан Бајрам

Муслиманите го чествуваат празникот Рамазан Бајрам. На вчерашната утринска молитва Сабах Намаз џамиите беа отворени. Се почитуваат препораките за носење

 

10 лица од тетовско го прекршиле полицискиот час во изминативе 24 часа

10 лица од тетовско го прекршиле полицискиот час во изминативе 24 часа. Гостиварци пак ја почитуваат одлуката за ограничено движење.

 

Расте бројката на новозаразени пациенит со КОВИД 19 во тетовско.

Постојано расте бројката на новозаразени пациенит со КОВИД 19 во тетовско. Во изминатите 24 часа, пак, потврдени се нови 21

 

Започна асфалтирање на локален пат во гостиварско Дебреше

Во гостиварското село Дебреше започнаа работите за асфалтирање на локален пат, во должина од околу половина километар и ширина од

Powered by Live Score & Live Score App