Пријавено нарушување на јавниот ред и мир при акција на инспектори денес на тетовскиот пазар

Во СВР Тетово вчера се пријавени тепачки помеѓу малолетници и семејно насилство. При акција на Државниот пазарен инспекторат на тетовскиот

Read more

Средното училиште „Моша Пијаде“ од Тетово прераснува во Регионален центар за стручно образование и обуки

Истиот треба да започне да функционира од следната учебна година. Со одлука на Владата Средното училиште „Моша Пијаде“ да стане

Read more

Тетовци се уште чекаат пробивање на главните булевари и улици во градот за решавање на сообраќајниот метеж

Граѓаните на Тетово со години чекаат пробивање на булеварот „Благоја Тоска“, што би придонело да растерети сообраќајот во тој дел

Read more

Тридневен семинар за претставници на политички партии за вклучување на лицата со хендикеп во политиката

Политичките партии започнуваат да разбираат дека заедницата со хендикеп треба да стане дел од нивниот електорат, но за жал се

Read more
Powered by Live Score & Live Score App