Тетовецот Орхан Багашов се вклучи во хуманитарната акција за изработка на заштитни маски со визири

На изработката на маските работат повеќе волонтери од државата кои поседуваат 3Д принтери. 16-годишниот Орхан Багашов од Тетово, млад иноватор

Read more

Црвениот крст ќе помага на граѓаните сместени во изолација, како и на повозрасните лица и хронично болните со снабдување со храна и лекови

Сите институции во Тетово имаат одредени насоки како да го продолжат своето работење во насока на превенција од ширење на

Read more
Powered by Live Score & Live Score App