Нова сезона на Попова Шапка, за време на викендот ќе има дневно и ноќно скијање, забави и слични настани

Маглата не ги спречи посетителите од најразлична возраст денес да дојдат на скијачкиот центар Попова Шапка, а најавата за убаво

Прочитај повеќе

Панел дискусија на тема „Ајде да зборуваме за предизвиците и иднината на Северна Македонија “

Американската амбасадорка Ангела Прајс Агелер денес учествуваше на панел дискусија со жителите на Гостивар. Со присутните од различни професии и

Прочитај повеќе

Околу 70 проценти од руралните општини во тетовско немаат безбедна вода за пиење

Жителите на многу рурални средини во полошко немаат безбедна вода за пиење во чешмите, покажале резултатите од испитувањата на Центарот

Прочитај повеќе

Се одбележа 22-годишнината од првиот терористички напад на полициската станица Теарце

Се одбележа 22-годишнината од првиот терористички напад на поранешната полициска станица Теарце и загинувањето на полицаецот Момир Стојаноски. На местото

Прочитај повеќе

37-годишниот Ивица Јовановиќ од Тетово беше најсреќниот во црковниот базен во Соборниот храм „Свети Кирил и Методиј“

Со евангелскиот поздрав „Бог се јави, навистина се јави“ православните верници денес го одбележуваат празникот Богојавленије, или Водици. Во Тетово

Прочитај повеќе