Промовирана книгата „Дипломатија и меѓународно право“ од полковникот и професор Зоран Јовановски

„Дипломатија и меѓународно право“ е насловот на книгата напишана од полковникот и професор на Воената академија, Зоран Јовановски, чија промоција

Прочитај повеќе

Во Тетово промовирани книгите „Радио“ и „Неправилен ритам“ на новинарот Љупчо Јолевски

Книгите „Радио“ и „Неправилен ритам“ на новинарот Љупчо Јолевски, вчеравечер ја имаа својата промоција пред тетовската јавност. „Радио“ е напишана

Прочитај повеќе

Второ поголемо откритие на фрагмент од трослојно сликарство во лешочката црква Света Богородица

Пронајден уште еден фрагмент на многу постар живопис во црквата Света Богородица во тетовски Лешок, што е ретка можност да

Прочитај повеќе