Повеќе од еден месец се запрени градежните активности за изградба на водовод за село Синичане

Повеќе од еден месец се запрени градежните активности за изградба на водовод за село Синичане. Градоначалникот на Општина Боговиње Албон

Read more

Арифи смета дека проблемот со кучињата скитници може да се реши само ако имаме регионален пристап.

Арифи смета дека проблемот со кучињата скитници може да се реши само ако имаме регионален пристап. Градоначалничката на Тетово Теута

Read more

Вкупно 80 лица од тетовско кои се во изолација поради коронавирусот имаат право да гласаат во текот на денешниот ден

  Вкупно 80 лица од тетовско кои се во изолација поради коронавирусот имаат право да гласаат во текот на денешниот

Read more

Во Технолошко индустриската развојна зона во Тетово започна со производство новоизградената фабира Глас Флекс

. Во Технолошко индустриската развојна зона во Тетово започна со производство новоизградената фабира Глас Флекс. Ќе се произведува стакло, а

Read more