Потпишан договор за соработка меѓу УЈИЕ и Колеџот „Хајмерер“

Од Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово потпишаа договор за соработка со колеџот „Хајмерер“. Овој договор е резултат на отворањето

Прочитај повеќе