Тетовци се уште чекаат пробивање на главните булевари и улици во градот за решавање на сообраќајниот метеж

Граѓаните на Тетово со години чекаат пробивање на булеварот „Благоја Тоска“, што би придонело да растерети сообраќајот во тој дел

Read more

Мие у Тетоо е насловот на документарниот филм кој беше прикажан пред тетовската публика

Мие у Тетоо е насловот на документарниот филм, кој беше прикажан пред тетовската публика. Филмот прикажува гледишта на религиските заедници

Read more

Урбаната опрема во паркот во Гостивар е мета на вандали

Клупите, кантите за отпад и другата урбана опрема во големиот парк во Гостивар, честопати се мета на несовесни граѓани. Од

Read more

Дваесет и седум годишната Моника Ѓорѓевиќ е „Вешта жена 2020“ во Гостивар

Викендов во Гостивар по осми пат се одржа манифестацијата Вешта жена, настан кој ги собира припадничките на понежниот пол на

Read more

Тридневен семинар за претставници на политички партии за вклучување на лицата со хендикеп во политиката

Политичките партии започнуваат да разбираат дека заедницата со хендикеп треба да стане дел од нивниот електорат, но за жал се

Read more
Powered by Live Score & Live Score App