Промовирана книгата “Хрватски театарски актери и режисери што работеле во Македонија од 1913 до 1941 г. “

Книгата „Хрватски театарски актери и режисери што работеле во Македонија од 1913 до 1941 година“ на авторот Зоран Пејковски, синоќа

Прочитај повеќе

Показна вежба за заштита од елементарни непогоди, се спроведе во ОУ „Сами Фрашери“ – село Пирок

Тактичко показна вежба за проверка на ефикасноста и функционалноста на планот за заштита и спасување во случај на пожар, свлечиште

Прочитај повеќе