Карате-клубот „Тигар 2003“ од тетовско Беловиште свечено одбележа 20 години постоење

Карате-клубот „Тигар 2003“ од тетовско Беловиште свечено го прослави 20-годишниот јубилеј од основањето. Клубот низ изминативе две децении е расадник

Прочитај повеќе

Ветераните на ФК „Тетекс“ ги пречекаа ветераните на ФК „Раднички“ од Ниш во Тетово

Ветераните на фудбалскиот клуб „Тетекс“ изминатава сабота во Тетово им беа домаќини на ветераните на фудбалскиот клуб „Раднички“ од Ниш.

Прочитај повеќе