Вонредни анализи на водата во Гостивар: Бактерии нема, но водата не била хлорирана

Зголемениот број на граѓани со стомачни тегоби изминатите денови во Гостивар, ги мобилизираше службите во Центарот за јавно здравје да

Read more
error: Content is protected !!