Уништени реквизити во новото шеталиште покрај Вардар во Гостивар

Неубава и разочарувачка глетка во новиот спортско-рекреативен центар покрај Вардар во Гостивар. Викендов што измина, несовесни поединци уништиле неколку од

Read more

Урбаната опрема во паркот во Гостивар е мета на вандали

Клупите, кантите за отпад и другата урбана опрема во големиот парк во Гостивар, честопати се мета на несовесни граѓани. Од

Read more