Уништени реквизити во новото шеталиште покрај Вардар во Гостивар

Неубава и разочарувачка глетка во новиот спортско-рекреативен центар покрај Вардар во Гостивар. Викендов што измина, несовесни поединци уништиле неколку од

Read more

Гостивар ќе добие атрактивен спортско-рекреативен центар покрај Вардар

Гостивар ќе добие атрактивен спортско-рекреативен центар покрај Вардар. Работите за изградба се веќе отпочнати. Градежната механизација најпрво го уредува и

Read more