Нови креветчиња, маси, столчиња и друга опрема во градинките во Гостивар

Детските градинки во Гостивар ќе ги дочекаат дечињата со целосно променет изглед. Во занималните поставени се нови креветчиња, постелнина, маси,

Read more

Легализирани 28 муслимански верски објекти на подрачјето на Гостивар

Дваесет и осум верски објекти низ селата и во градот Гостивар, сопственост на Исламската верска заедница добија решенија за легализација.

Read more

Гостивар ја пребродува кризата со корона, почитување на мерките сепак мора да има

Кризата со коронавирусот на гостиварското подрачје постепено се надминува. Состојбата е стабилна без пораст на заболени, оценуваат надлежните. Од  вкупно

Read more

Социјално Гостивар: Барателите на помош да достават податок за трансакциска сметка

Граѓаните кои поднеле барања за помош како материјално необезбедени во услови на коронакриза, да достават податоци за своите трансакциски сметки,

Read more

Кризниот штаб на Гостивар бара скратување на полицискиот час

Локалниот Кризен штаб на општините Гостивар, Врапчиште и Маврово Ростуше од централниот, бара скратување на полицискиот час. На денешениот состанок,

Read more
Powered by Live Score & Live Score App