Сезоната на грип дополнително ќе го отежни справувањето со коронавирусот

Во услови на ковид пандемија, појавата на сезонскиот грип меѓу населението ќе ја искомплицира состојбата на инфективните одделенија во болниците.

Read more
error: Content is protected !!