Предлог за продолжува на одбојкарската сезона

Одбојкарската федерација на Македонија до клубовите од машката и женската лига достави конкретен предлог план за продолжување на одбојкарската сезона.

Read more

Дејан Симовски гостин во Спортски преглед на К&М ТВ

Поранешниот Македонски одбојкарски репрезентативец и интернационалец, а сега тренер и играч на ОК Универзитет Тетово, Дејан Симовски, беше гостин во

Read more
error: Content is protected !!