Донација булдожер за ЈП Комуналец Гостивар

Јавното претпријатие Комуналец од Гостивар го поднови возниот парк со ново специјализирано возило булдожер. Возилото е донација обезбедена преку проектот

Read more

Здравствен дом Гостивар доби донација современо Амбулантско возило

Здравствениот дом во Гостивар се поднови со модерно опремено Амбулантно возило, кое преку грант одМинистерството за надворешни работи на Германија,

Read more

Донирана опрема за Клиничката болница во Тетово од страна на амбасадорката на Јапонија

Со ново амбулантно возило ќе располага Клиничката болница во Тетово. Возилото е донација од Јапонската амбасада. Амбасадорката Кеико Ханеда, се

Read more

Еколог донира таблети за ученици од ранливи семејства во Тетово и Гостивар

Тетовската фирма Еколог донираше таблети за ученици од социјално загрозени семејства во полошките општини.  Целта е да им се излезе

Read more