Се врши дезинфекција на влезови од станбени згради во Тетово

Една од мерките против ширењето на коронавирусот е и дезинфекцијата на јавните површини. Како помагачи во целокупниот процес се и

Read more

Започна дезинфекција на зградите во Гостивар

Во Гостивар започна да се спроведува дезинфекција на станбените згради како превентивна мерка од ширење на коронавирус. Прскањето го врши

Read more
error: Content is protected !!