„Архетипови и сенки“ – изложба на Даница Дана Крстеска во Тетово

Архетипови и сенки – вака е насловена колекцијата на уметнички слики кои Даница Дана Крстеска од Гостивар ги презентираше на

Read more

Традицијата продолжува – избор на Велигденско јајце преку интернет

Традицијата продолжува – по стапките на телевизија „Кис“ која 24 години го организираше изборот на најубаво Велигденско јајце, и телевизија

Read more
error: Content is protected !!