Библиотеката во Гостивар ги става книгите во карантин пред повторно да ги издава

Ковид пандемијата наметна нови правила во работењето на градската библиотека во Гостивар. Освен вообичаените протоколи за заштита кои подразбираат носење

Read more

Секторот за образование алармира на недостиг на учебници во училиштата во Гостивар

Недостигот на учебници во основните и во средните училишта е загрижувачки и Министерството итно мора да преземе мерки, потенцираа денес

Read more