Тетовецот Жарко Столески ја пренесува состојбата во Велика Британија

Тетовецот Жарко Столески веќе неколку години живее и работи во Лондон. Тој за гледачите на КМ телевизија ја пренесува состојбата

Read more

Наставничката Дамческа ја пренесува состојбата со Ковид-19 во Австралија

Наставничката по Македонски и Англиски јазик во Мелбурн, Татијана Дамческа, ја пренесува состојбата со Ковид-19 во Австралија и како оваа

Read more

Тетовецот Мирослав Атлески ја пренесува состојбата со Ковид-19 во Норвешка

Тетовецот Мирослав Атлески, кој во својата кариера настапуваше за Тетекс и Силекс, а во моментов е играч и помочник тренер

Read more
Powered by Live Score & Live Score App