Корона кризата влијае врз психата, но може и да го зближи семејството

Вонредната состојба поради коронавирусот сосема го смени секојдневието на луѓето. Изостануваат дружењето, шетањето, надвор се излегува само кога е неопходно

Read more

Започна дезинфекција на зградите во Гостивар

Во Гостивар започна да се спроведува дезинфекција на станбените згради како превентивна мерка од ширење на коронавирус. Прскањето го врши

Read more

Истече домашната изолација за 11-те лица во Гостивар – немаат симптоми, не се ризик

Никој од единаесетте лица од Гостивар кои беа ставени во домашна изолација по доаѓање од Италија, не развил симптоми на

Read more

Во Гостивар нема заразени со корона, 11 лица се во домашна изолација

Бројката на заболени од опасниот коронавирус во Македонија се искачи на седум. Здравствените екипи кои ги следат тековите на гостиварското

Read more

Засилени превентивни мерки против коронавирус во училиштата во Гостивар

По појавата на првиот случај на заразен со коронавирус во нашата земја, во училиштата на територијата на Гостивар, деновиве се

Read more
Powered by Live Score & Live Score App