Гостивар ја пребродува кризата со корона, почитување на мерките сепак мора да има

Кризата со коронавирусот на гостиварското подрачје постепено се надминува. Состојбата е стабилна без пораст на заболени, оценуваат надлежните. Од  вкупно

Read more

Тетовецот Жарко Столески ја пренесува состојбата во Велика Британија

Тетовецот Жарко Столески веќе неколку години живее и работи во Лондон. Тој за гледачите на КМ телевизија ја пренесува состојбата

Read more

Во Гостивар за надоместок се пријавиле 50-тина лица кои останале без работа

Вистинската слика за тоа, како и колку вонредната состојба поради короната влијаела врз работните места во Гостивар, ќе се знае

Read more

Наставничката Дамческа ја пренесува состојбата со Ковид-19 во Австралија

Наставничката по Македонски и Англиски јазик во Мелбурн, Татијана Дамческа, ја пренесува состојбата со Ковид-19 во Австралија и како оваа

Read more
Powered by Live Score & Live Score App